hello world!

Verras je geliefde met een Valentijn cadeaubon

Valentijnsdag staat voor de deur. Heb je nog geen cadeau gevonden? Wil je jouw partner verrassen met een liefdevol cadeau maar heb je geen inspiratie? Val je steeds terug op standaard cadeaus zoals parfum en bloemen? Wil je een cadeau geven waarbij je zeker weet dat je partner er wat aan heeft? Ga dan voor een Valentijn cadeaubon!

Valentijn Cadeaubon: een handige oplossing

Weet je niet precies wat je cadeau moet doen aan je geliefde voor Valentijn? Met een cadeaubon van Boetiek Pexsters heb je een origineel cadeau waarmee je niet fout kan zijn. We vullen het door jouw gekozen bedrag in op de cadeaubon en die wordt dan op een speciale manier verpakt. Gegarandeerd succes! 
Je kan de geschenkbon bij ons in de winkel te Wellen komen halen of je kan deze op voorhand bestellen door te bellen op het nummer 0032 (0)12 741 351. Graag tot ziens in onze winkel! Wij maken voor jou een feestelijk verpakte Boetiek Pexsters cadeaubon  klaar.
Boetiek Pexsters Webshop
Ontdek onze collecties in onze online shop.
BEZOEK DE WEBSHOP

Katty Pexsters
+32 (0)12 741 351
info@pexsters.be

Boetiek Pexsters
Bronstraat 4
3830 Wellen

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9u30 - 18u00
Woensdag: 9u30 - 18u00
Donderdag: 9u30 - 18u00
Vrijdag: 9u30 - 18u00
Zaterdag: 9u30 - 18u00
Zondag: 14u00 - 18u00

Laatste trends ontvangen?

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram