Welkom in Wellen

Zorgeloos en in alle veiligheid genieten van een personal shopping experience?

Maak een afspraak bij Boetiek Pexsters te Wellen en geniet uitzonderlijk van 10% directe korting op jouw aankoop.


  Openingsuren

  Maandag – gesloten
  Dinsdag – 9u30 - 18u00
  Woensdag – 9u30 - 18u00
  Donderdag – 9u30 - 18u00
  Vrijdag – 9u30 - 18u00
  Zaterdag – 9u30 - 18u00
  Zondag – 14u00 - 18u00
  PLAN JE BEZOEK

  Stijlvolle kleding voor hem & haar

  “Als ik op de Meir ga winkelen, dan moet ik 20 winkels doen vooraleer ik de keuze vind die jullie hier hebben!” Dit compliment van een van de vele Antwerpse klanten van boetiek Pexsters is veelbetekenend: je vindt hier een ongelooflijk assortiment aan kleding voor hem en voor haar! Dát en de attente manier waarop de verkoopsters je helpen om een keuze te maken uit de prachtige collectie merkkleding, maakt het heerlijk kleren kopen bij boetiek Pexsters in Wellen.

  ONTDEK ONZE COLLECTIES

  Meer dan 25 jaar topmerken

  In het karakteristieke Wellen - Limburg

  Klerenshoppen bij boetiek Pexsters bezorgt je een soort vakantiegevoel in Limburg. “We liggen langs de Kataraktroute, dus echt op het platteland, maar dat heeft zo zijn voordelen”, lacht Katty Pexsters. “We horen regelmatig van onze klanten dat ze er een natuurwandeling hebben opzitten of het nabijgelegen kasteel van Rullingen hebben bezocht. Anderen combineren het kleren kopen met een bezoekje aan het wellness centrum, dat op een paar honderd meter van onze boetiek. En de liefhebbers van monumenten zullen zeker ook genieten van het geklasseerde gebouw en de nog functionerende watermolen.”  In de ruime en bijzonder goed verlichte kledingzaak, die de kleuren extra goed tot hun recht laat komen, vinden de klanten een bijzonder groot assortiment van tientallen topmerken. Dat zijn onder meer Trussardi, McGregor, Circle of Gentleman, Brax, Tricot Chic en Blacky Dress voor de dames, die hier ook een ruim assortiment schoenen, handtassen en andere accessoires vinden van Nicky Vankets, Terre Blue, Scapa en Timberland. Voor de heren is de keuze al even groot: in de rekken liggen spullen van Bogosse, Hugo Boss, Mc Gregor, Trussardi, Daks, Brax en Scapa Sports, de schoenen zijn van Ambiorix, Boegi, Aigle en Timberland.


  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  We brengen je als eerste op de hoogte van onze nieuwe collecties, acties en promoties via onze nieuwsbrieven. 

   Boetiek Pexsters Webshop
   Ontdek onze collecties in onze online shop.
   BEZOEK DE WEBSHOP

   Katty Pexsters
   +32 (0)12 741 351
   info@pexsters.be

   Boetiek Pexsters
   Bronstraat 4
   3830 Wellen

   Openingsuren

   Maandag: gesloten
   Dinsdag: 9u30 - 18u00
   Woensdag: 9u30 - 18u00
   Donderdag: 9u30 - 18u00
   Vrijdag: 9u30 - 18u00
   Zaterdag: 9u30 - 18u00
   Zondag: 14u00 - 18u00

   Laatste trends ontvangen?

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram